a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News

21D, una oportunitat per a la República Catalana

El passat dilluns 6 de novembre, des de la secció local d’ERC, vam organitzar una trobada amb l’objectiu d’analitzar i valorar la situació política del moment. El fet que el govern espanyol ha optat per la via repressiva per fer front a la demanda de la ciutadania de Catalunya de decidir en referèndum el seu futur, ha comportat que estiguem vivint situacions incomprensibles en una democràcia: politització de la justícia, violència policial, presoners polítics, govern a l’exili,…
En mig d’aquesta situació excepcional el govern espanyol del PP, amb el suport entusiasta de Ciudadanos i PSOE, ha intervingut la Generalitat de Catalunya i ens ha convocat unes eleccions pel proper 21 de desembre, tot menyspreant la voluntat expressada a les urnes per la ciutadania de Catalunya.
Els del Junts pel No (PP, Ciudadanos i PSOE) es mobilitzaran com mai i utilitzaran qualsevol mitjà al seu abast per mirar que els del Sí no tornem a guanyar. Els unionistes no es poden permetre que es torni a fer ben visible a ulls del món, que ara sí ens mira, la voluntat majoritària de la ciutadania catalana de construir un país millor en forma de república.
Tinguem clar, doncs, que els resultats electorals del proper 21 de desembre es llegiran com si es tractés d’un “referèndum acordat”, i que una victòria del Sí és el millor camí tant per a alliberar als presos polítics injustament privats de llibertat com per fer una passa més cap a la República Catalana. Hem arribat molt lluny gràcies a la fermesa i determinació de la gent, hem fet caure moltes màscares, ara cal guanyar el dia 21.
El proper 21 de desembre triem entre República Catalana o monarquia espanyola, entre democràcia o govern amb tics franquistes, entre els que defensàvem les urnes el passat 1 d’octubre o els que aplaudien la violència policial, en definitiva entre llibertat o submissió.