a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > actes  > A una setmana del 26M

A una setmana del 26M

Superada la primera setmana de campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig, diumenge 19 al migdia hem fet un acte obert al veïnat del Masnou Alt, a la plaça de Ramon y Cajal.

En un matí assolellat, malgrat l’amenaça de pluja, el número 5 de la candidatura d’ERC-AM, Sergio González, ha presentat la candidatura i, juntament amb l’alcalde i candidat, Jaume Oliveras, han exposat algunes de les nombroses actuacions que s’han fet al llarg del mandat 2015-2019 en aquesta zona, com són la reparació de voreres i calçades, la renovació de parcs infantils, un nou espai per a gossos, millores a la petanca i al servei d’abastament d’aigua potable, entre d’altres. Finalment, han animat el públic assistent a votar diumenge 26, per a poder continuar aquesta transformació al barri i al poble, fent més i essent-ne més pel Masnou.

L’acte ha clos entre vermut i amb la invitació a assistir a l’acte final de campanya de divendres, 24 de maig, a les 20 h, a la plaça d’Ocata. Així doncs, us hi esperem!