a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > APOSTA PER LES ESCOLES BRESSOL I DE MÚSICA

APOSTA PER LES ESCOLES BRESSOL I DE MÚSICA

S’ha fet molta demagògia al voltant d’aquests dos serveis, que cal recordar, no són obligatoris per part de l’ajuntament.
Les escoles bressol s’han vist afectades per les retallades de la Generalitat. L’aportació d’aquesta ha passat dels 1.800 € a un escenari de 1.000 € per plaça. Així ha obligat a augmentar les quotes dels pares i mares per aquest servei. En realitat l’aportació de la Generalitat ha estat de 875 €, i aquest diferencial no previst l’ha assumit íntegrament l’ajuntament. 
Finalment, després d’un concurs d’adjudicació públic i transparent, l’empresa que ha guanyat la gestió de l’escola Sol Solet mantindrà el mateix equip educatiu d’aquesta escola. 
En relació a l’Escola de Música municipal, si bé en un principi es va valorar la possibilitat de tancar-la, finalment el govern ha apostat per mantenir aquest servei, a diferència d’altres ajuntaments. Això ha estat gràcies a l’esforç que han fet tant els usuaris com el govern. 
Ara caldrà veure com garantir la seva futura viabilitat.