a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > APROVAT EL PRESSUPOST PER AQUEST ANY 2013

APROVAT EL PRESSUPOST PER AQUEST ANY 2013

El Ple extraordinari del 31 de gener ha aprovat el pressupost per aquest any 2013 amb uns ingressos previstos de 22.746.928€ i unes despeses de 22.089.352€. 
El pressupost s’aprova amb un superàvit de 664.578€, per tant, l’ajuntament compleix amb les seves obligacions respecte als plans d’ajust i sanejament. També es baixa el nivell d’endeutament passen d’un 74% al 66%. Un pressupost que fa un esforç en la contenció de la despesa corrent i alhora incrementa determinats serveis vinculats a les polítiques socials. 
El pressupost s’ha pogut aprovar gràcies a l’abstenció dels grups del PSC i el PP, incorporant esmenes de tots els grups de l’oposició amb una quantitat de 260.000€ que ajudaran a reforçar algunes d’aquestes polítiques socials i de suport a l’emprenedoria. Cal tenir en compte que el pressupost vinculat a les polítiques de promoció econòmica es duplica respecte l’any passat. 
Les polítiques socials i els serveis vinculats a l’àrea de Comunitat i Persones són un aspecte central d’aquest pressupost: contenció de la despesa corrent, treball més transversal i aprofitament millor dels recursos caracteritzen el pressupost d’aquesta àrea. 
Pel que fa a l’acció social s’aprova la partida d’un pla d’acció social de 100.000€, s’incrementen els ajuts socials i l’atenció domiciliària, els convenis amb les entitats del tercer sector i les polítiques d’igualtat. En l’àmbit de l’ensenyament es faran convenis amb els centres educatius del Masnou, es garanteix la sostenibilitat de l’Escola de Música, es fa una aportació directa al Pla Educatiu d’Entorn i es garanteix la continuïtat de les escoles bressol. I finalment es continua apostant per la cultura com un element fonamental de l’activitat del municipi i la seva promoció. 
En definitiva, un pressupost equilibrat pensant en les necessitats dels nostres veïns i veïnes per aquest any 2013.