a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Assumint responsabilitats

Assumint responsabilitats

Tot just fa dos mesos que en les darreres eleccions municipals ERC-AM-MES ha estat la força més votada, fet que ha significat que, assolit un pacte de govern amb Convergència i Unió, el passat 13 de juny, el Masnou tingués novament un alcalde republicà.

L’estructura organitzativa s’ha definit en tres àrees, ERC-MA-MES encapçala dues d’elles, la de Serveis Generals que està coordinada per Sílvia Folch, segona tinent d’alcalde i l’àrea de Territori que està coordinada per Ricard Plana, quart tinent d’alcalde.

Els regidors d’ERC-AM-MES tenen un pes important dins el consistori, i assumeixen les regidories de Serveis Generals, Seguretat Ciutadana, Acció Cívica i Promoció Econòmica (delegades a Sílvia Folch), Urbanisme i activitats (delegades a Ricard Plana), Turisme, Cultura i Joventut (delegades a Neus Tallada), Mobilitat i via pública i Manteniment, serveis i paisatge (delegades a Joaquim Fabregas) i Salut Pública i Cosum (delegades a Albert Alfaro).

Entorn a aquestes regidories s’impulsaran bona part dels objectius estratègics d’aquest mandat: aconseguir que la cultura es converteixi en un dels motors del nostre municipi, potenciar la nova oficina de turisme, fomentar el desenvolupament econòmic treballant per convertir El Masnou en un referent en l’àmbit de l’emprenedoria, millorar la qualitat dels nostres espais públics invertint en el manteniment dels nostres carrers i zones verdes i places, aplicar el nou contracte d’escombraries i neteja viària amb un sistema de control pel compliment d’aquest contracte i el de jardineria, assolir espais de convivència amb els animals de companyia amb campanyes específiques per reconduir actituds incíviques…

Tirar endavant els projectes compromesos en campanya i que configuren el programa electoral per aquest mandat, serà la prioritat d’aquestes dones i homes d’esquerra, que treballaran amb responsabilitat i rigor per assolir els reptes i retornar la confiança de qui ha fet possible que en Jaume Oliveras sigui l’actual alcalde del Masnou.

Share