a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > BALANÇ ESTIU

BALANÇ ESTIU

L’estiu passa sempre massa ràpid, i a més al Masnou s’hi arriba després d’uns mesos de vertigen tant pels principals actes culturals i festius que es desenvolupen als mesos de juny i juliol(Festa Major, Ple de Riure, Fascurt, …); com pels diferents treballs que de forma coordinada fan totes les àrees de l’Ajuntament per assegurar un bon estiu: els treballs per posar a punt la platja en son un exemple, amb la instauració a la zona d’Ocata d’un espai saludable, el punt avançat de socorrista, l’ampliació de les passeres, la instal·lació d’un Punt d’Informació… També aquest any s’ha posat en marxa el servei de la policia local “vacances segures”, per poder localitzar als propietaris dels immobles cas de ser necessari durant les seves absències per vacances.

L’agost ha estat un mes on s’han iniciat visites guiades en anglès a la Mina amb èxit d’assistents estrangers, i s’ha engegat un nou Itinerari Terra de Mar amb tast de vins DO Alella al vespre que ha tingut molt bona acollida.

Aquest estiu a més s’han executat un seguit d’actuacions per millorar els serveis i l’espai públic , s’ha culminat l’ampliació de la pista de skate a Pau Casals, s’ha reformat el casinet obtenint una nova sala d’exposicions, s’ha millorat la seguretat a la plaça Marcel.lina Monteys, s’ha implantat una illa de vianants al sector d’Ocata entre els carrers Capità Mirambell, Mare de Déu de Núria i Joan Maragall; hem millorat l’enllumenat públic d’algun carrer del nucli antic, com és el carrer Gaudí; s’han dut a terme reparacions de voreres en diversos carrers Buenos Aires, Silveri Fàbregas, Sant Marc,… i reparació d’asfalt en altres.

I la feina no s’atura, tenim per davant un darrer semestre on es posaran en marxa un seguit d’inversions a la via pública: instal·lació de nous jocs infantils a la plaça Ramon i Cajal, plaça d’Espanya, Jardins del Mil·lenari, la placeta del carrer Pintor Domènech Ferrer i de tres escoles públiques: Lluís Millet, Rosa Sensat i Ferrer i Guardia; construcció d’unes escales entre els jardins de les nacions i la zona d’aparcament a tocar de l’autopista; es canviaran la majoria de les lluminàries de l’enllumenat del nucli antic; i es posarà en marxa el Pla de xoc de voreres i calçades d’aquest any, actuant a diversos carrers del Masnou, tan en la calçada com en les voreres amb una inversió de 500.000€.

Tal i com dèiem en campanya, ho hem posat en pràctica aquest primer any, i continuarem en la mateixa línia: tenim un projecte de municipi i tenim ganes i empenta per tirar-lo endavant. Seguirem treballant!