a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > All Posts  > CANVIS EN LA SECCIÓ LOCAL D’ERC

CANVIS EN LA SECCIÓ LOCAL D’ERC

L’Assemblea celebrada el passat 18 de novembre va escollir la nova executiva de la Secció Local d’ERC del Masnou, que encapçalarà l’Albert Alfaro, que n’assumeix la presidència. L’acompanyaran en Joaquim Fàbregas (secretaria d’Organització), en Jesús Griñó (secretaria de Finances), la Rosalia Ramon (secretaria d’Imatge i Comunicació), la Maria Antònia Olivella (secretaria de la Dona), en Jaume Oliveras (secretaria de Política Municipal), la Sílvia Folch (portaveu del Grup Municipal), Gerard Bosch (representant Jovent Republicà) i l’Arnau Peirot, l’Albert Gallés i l’Antonio González com a vocals.

 Entre els objectius que es proposa la nova executiva s’hi compten informar de la feina feta per l’equip de govern, enfortir la secció local i la vinculació amb els òrgans comarcals i nacionals d’ERC, establir un pont de diàleg amb seccions locals dels altres partits, i obrir nous canals d’informació amb la ciutadania.

 Tant el president sortint, l’Oriol Fernàndez, com l’entrant, l’Albert Alfaro, van agrair la feina feta fins al moment per l’executiva.

 L’assemblea va cloure amb una anàlisi dels resultats electorals del 10 de novembre, i informacions dels canvis que s’han produït recentment en el cartipàs del govern i d’alguns dels projectes més importants del govern municipal.