a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > actes  > Col·loqui amb Gabriel Rufián

Col·loqui amb Gabriel Rufián

En el marc de la campanya La República que farem, dilluns 13 al vespre des de la secció local d’ERC al Masnou, es va organitzar un col·loqui amb el portaveu adjunt del Grup d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián.

L’acte, que va comptar amb l’assistència de més de 130 persones que omplien la sala Joan Comellas de l’Edifici Centre, va permetre conèixer de primera mà la posició i visió que des de Madrid tenen del procés independentista català tant les forces polítiques més unionistes (PP, PSOE i Ciudadanos), com les contradiccions d’aquelles altres forces pretesament favorables al dret a decidir (Podemos).

Preguntat per l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, el diputat d’ERC Gabriel Rufián, també va valorar el paper dels Ajuntaments en tot el procés i el seu suport per guanyar a la campanya de les institucions espanyoles que intenta evitar el referèndum que se celebrarà la propera tardor. 

Finalment, en el torn de preguntes de les persones assistents, el diputat va insistir que l’objectiu últim del procés és aconseguir una república catalana més democràtica, més honrada i més justa, que superi l’estat espanyol actual. I que això només depèn de la voluntat dels catalans i catalanes.       

En aquest sentit, la participació en el torn de preguntes va ser una mostra de l’interès i el suport que desperta el procés entre els veïns i veïnes del Masnou.