a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > BAN DE L’ALCALDE. COMMEMORACIÓ DE LA DIADA.

BAN DE L’ALCALDE. COMMEMORACIÓ DE LA DIADA.

Masnovins i masnovines,

La Diada d’enguany serà, una vegada més, reivindicativa dels nostres drets nacionals i socials. Aquest 2016, des de la perspectiva del primer Parlament de la història amb una majoria independentista configurada, anem fent fermes passes endavant per tal de construir junts un país nou.

Les eleccions que van donar lloc a aquesta majoria independentista, el 27 de setembre del 2015, han estat una de les nombroses cites electorals a les quals hem estat convocats des de l’Onze de Setembre de l’any passat. La repetició de les eleccions a l’estat espanyol, per incapacitat de formar majories de consens, si una cosa ens ha demostrat és que no existeix ni de lluny cap majoria que possibiliti fer un referèndum en el que els catalans i les catalanes puguem decidir lliurament el nostre futur. Ben al contrari, la majoria resultant a les corts espanyoles,  sigui quina sigui la correlació de forces que hi governi, continuarà disposada a escapçar els nostres drets, a cop d’impugnacions i recursos a un Tribunal Constitucional completament polititzat.

A hores d’ara, suspesa per unanimitat la ratificació democràtica i en seu parlamentària de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent, estem atents a les decisions que puguin prendre i disposats a donar suport a aquells i aquelles que obeeixen fidelment el poble de Catalunya.

L’any que rememorem els 80 anys d’inici de la malaurada Guerra Civil, continuem lluitant per la pau i la llibertat al nostre país. Un país que anhelem solidari i divers, amb arrels culturals ben vives i en construcció permanent, de futur i progrés econòmic, equilibrat territorialment i republicà. Motius de la reivindicació descentralitzada de la Diada Nacional enguany, a la qual us animem a participar.

També us animem a ser partícips dels actes institucionals que fem al Masnou, a la conferència que tindrà lloc el 10 de setembre a la sala capitular i a l’ofrena floral del matí del dia 11 a la plaça Onze de Setembre. També als actes que s’organitzin des de la societat civil i les entitats del nostre municipi. I, més que mai, a que engalaneu balcons i finestres amb la nostra senyera i símbol d’identitat, en concordança amb els edificis i equipaments municipals.

Fem tots plegats un esforç reivindicatiu més que signifiqui una empenta definitiva cap a la República Catalana.

Visca el Masnou. Visca Catalunya!

El Masnou, 1 de setembre de 2016

L’alcalde

 

 

Jaume Oliveras i Maristany