a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Consell de la Vila

Consell de la Vila

Durant l’anterior mandat, la Regidoria de participació ciutadana, liderada per qui avui és l’Alcalde del Masnou, va impulsar avanços significatius en quan a la participació ciutadana. Amb l’elaboració del Pla de participació ciutadana i la posterior aprovació en el Ple del juny del 2012 del Reglament de Participació Ciutadana s’hi posava fil a l’agulla, i s’apostava clarament per un model de fer política diferent, i per assolir la participació com a dret fonamental dels nostres conciutadans.

Un dels òrgans de participació més importants que calia desenvolupar i que té la intenció d’incidir en el desenvolupament estratègic, econòmic, social, cultural i sostenible del nostre municipi, és el Consell de la Vila. És fruit del propi reglament de participació que a finals del darrer mandat s’aprova el Reglament del Consell de la Vila a per crear-lo i posar-lo en funcionament . Neix aquest consell amb l’aposta per convertir-se en un ens amb capacitat per informar, estudiar, debatre i assessorar, per l’acompanyament i contrast de l’acció de govern en aspectes de caràcter generals, i específicament per a conèixer i debatre el pressupost municipal, el pla d’actuació municipal, presentar propostes de resolució i mocions, donar suport als consells sectorials, … , un total de XXX persones, de diferents edats en formaran part, algunes d’elles ja han estat nomenades. Uns dels reptes d’aquest mandat és la posada en marxa del Consell de la Vila; en breu serà plenament constituït i iniciarà les seves actuacions fonamentals en el marc de la participació,tot i que si bé he comentat que és un dels principals canals de participació, no en serà l’únic.

Les audiències públiques també en són una bona mostra. L’actual equip de govern ja n’ha dut a terme tres, i per un motiu també molt significatiu: per debatre amb masnovins i masnovines el document que ha d’esdevenir clau per poder assolir els reptes contrets i retre compta dels mateixos, el Pla d’Actuació Municipal.

En moments com els que vivim, on la política ha caigut en descrèdit, cal fer tots els esforços possibles en fer-vos participar de tots els aspectes rellevants de l’acció de govern, i respecte als quals vosaltres en sou els destinataris, i ens cal la vostra opinió. Nosaltres no esmerçarem cap esforç.

Voldria acabar desitjant-vos unes Bones Festes Nadalenques, que participeu dels esdeveniments organitzats, que gaudiu en família, i us encoratjo a seguir treballant per un Masnou Millor!

Share