a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > EL PRESSUPOST I LES OOFF DEL 2017 RATIFICA EL COMPROMÍS ADQUIRIT

EL PRESSUPOST I LES OOFF DEL 2017 RATIFICA EL COMPROMÍS ADQUIRIT

A l’igual que fa un any, aquest mes d’octubre hem presentat a l’aprovació del Ple les ordenances fiscals i els pressupostos pel 2017. Tornem a fer coincidir al mateix Ple la discussió sobre els ingressos i les despeses, doncs sols amb una correcta correlació entre ambdues partides es pot assegurar tenir la capacitat financera de fer allò que es pretén: assegurar la continuïtat dels serveis, contenció dels ingressos i mantenir la capacitat inversora.

Assolim l’objectiu de mantenir els tipus impositius a les ordenances fiscals, i apliquem dues rebaixes significatives: la taxa de recollida d’escombraries domiciliàries amb un estalvi aproximat de XX € per llar i la quota fixa de la taxa de clavegueram passa de XX a XX €, per tant, una menor càrrega impositiva per masnoví i masnovina.

El pressupost segueix els eixos planificats al PAM prioritzant els programes dirigits a protegir les persones en situació de vulnerabilitat, incrementem prop d’un 12% els recursos destinats a benestar social, augmentem la despesa social per habitant un 8%, i destinem un 7% més al transport públic millorant la prestació (increment de l’horari de servei, entre d’altres) i incrementem els recursos destinats a ensenyament, cultura i esport.

Aprovem una inversió a l’alça, un 37% més, per la combinació de recursos propis (2 milions d’euros) i d’externs (650.000 € subvenció Diputació més 90.000 € de contribucions especials). Una inversió enfocada majoritàriament al manteniment de la via pública que sens dubte revertirà en un millor confort dels nostres conciutadans. Destaquen actuacions com la millora de voreres i calçades, reformes de parcs infantils, dignificació de punts de recollida selectiva, realització del pla de millora de centres educatius, construcció del pas soterrat adaptat al carrer Brasil…

Sols des del treball i la dedicació assolirem gestionar millor i més eficientment els recursos dels que disposem, i sens dubte, aquest esforç revertirà en un Masnou a l‘alçada de les expectatives dels nostres veïns i veïnes.

Continuarem treballant per fer-ho possible.