a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > ELECCIONS AL PARLAMENT EL 27 DE SETEMBRE
Junts pel si

ELECCIONS AL PARLAMENT EL 27 DE SETEMBRE

El passat dia 30 d’agost la plaça d’ocata es va omplir de gom a gom per donar el tret de sortida a la pre-campanya electoral de la candidatura “ Junts pel Sí”, a la que al Masnou ens hi hem implicat fent-nos-en candidats i candidates més de 325 persones. Masnovins i masnovines compromesos amb la llibertat del nostre país, que un cop més farem un pas endavant per assolir una majoria parlamentaria que de forma indiscutible posi de relleu davant dels ulls de tota Europa que els catalans volem construir un nou país.

L’11 de setembre d’enguany ha sigut una nova mostra de com la voluntat d’un poble és per sobre de la voluntat del govern i de les lleis. L’any 2012 ens vam manifestar sota el lema “Catalunya, nou Estat d’Europa”, l’any 2013 recorrent tot el territori català de nord a sud, i l’any 2014 formant una V baixa. Aquest 2015, per quart any consecutiu ens hem unit en una manifestació lliure i voluntària, la Via Lliure a la República Catalana, que ha aplegat a milers de catalans i catalanes plens d’il·lusió i motivació, i que ha significat el punt de sortida cap a les eleccions al parlament de Catalunya.

El proper 27 de setembre serà sens dubte una data important per Catalunya i pels catalans. Una data carregada de simbolisme i emoció, de mirar enrere i veure el camí assolit per arribar on som. Un camí que no ha estat fàcil, i en la que el govern de l’estat no ha minvat cap esforç en procurar que els catalans i catalanes no assoleixin els seus reptes, menystenint-nos en les decisions que ens afecten, obviant les nostres inquietuds i anhels, i arribant a límits inimaginables amb l’únic objectiu de manllevar un dels drets més primordials de tota democràcia, el dret a decidir.

Cal recordar i tenir present la Declaració dels Drets de l’Home i del ciutadà de 1793 “Quan el govern viola els drets del poble, la insurrecció és, per al poble i per a cada porció del poble, el més sagrat dels drets i el més indispensable dels deures”