a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News

“ELS CARRERS SERAN SEMPRE NOSTRES”

Una de les consignes més repetides aquests darrers dies als carrers del Masnou i també de tot Catalunya ha esta la de “els carrers seran sempre nostres”. I certament, aquests darrers dies hem viscut un empoderament ciutadà com mai no havíem vist. La ciutadania s’ha organitzat i ha sabut respondre a les provocacions i dificultats que ha posat el govern espanyol, un govern que ha perdut el nord.
Al Masnou, les mostres de suport a les persones detingudes el 20 de setembre, la organització i defensa dels col·legis electorals durant el Referèndum de l’1 d’octubre, i la massiva participació en l’aturada de país de dimarts 3 d’octubre, ens han ofert la millor la cara de la ciutadania. La pitjor, la d’un “representant” polític, avui de Ciudadanos (ahir del GIM, i abans d’ahir del PP. El canvi de jaqueta fet tot un art) fotografiant d’amagat a les persones que voluntàriament feien de meses el dia del Referèndum. Que potser pretenia fer por als seus propis conciutadans? Lamentable.
Des d’ERC volem felicitar al govern municipal del Masnou amb el seu alcalde al capdavant, també a la gent d’altres partits com PDCat i la CUP, associacions com l’ANC i Òmnium, i a totes les altres persones que han fet possible que els masnovins i masnovines haguem pogut participar en el Referèndum d’Autodeterminació del passat 1 d’octubre. Perquè val la pena recordar que tot plegat es tracta d’això, d’entendre que la ciutadania és adulta i capaç de decidir per ella mateixa quin és el futur que vol pel seu país.
Finalment, no oblidarem mai la participació cívica, activa i transversal dels masnovins i masnovines en tot aquest procés. Hem guanyat.