a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > ERC DEL MASNOU RENOVA LA SEVA EXECUTIVA LOCAL

ERC DEL MASNOU RENOVA LA SEVA EXECUTIVA LOCAL

Després de gaire bé dos anys intensos de processos electoral Esquerra Republicana de Catalunya renova la seva Executiva local. Iniciem una nova etapa marcada per la responsabilitat de l’alcaldia del Masnou i el procés independentista que viu el nostre país. Durant aquest temps hem viscut molts processos electorals, la consulta del 9 de novembre i amb una especial intensitat les eleccions municipals d’ara fa un any que van portar a la coalició Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou – Mes a ser la primera força política i l’elecció d’en Jaume Oliveras com alcalde de la vila.

Una nova executiva inicia un nova etapa encapçalada per Oriol Fernández, com a nou president local. Acompanyat per Frederic Oliver, Rosalia Ramon, Josep Maria Travé, Quim Fàbregas, Sílvia Folch, Jaume Oliveras, Maria Antònia Olivella i Francesc Piera. Un equip de persones compromeses amb el projecte polític local i nacional, que juntament amb la resta de membres i simpatitzants d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Acord pel Masnou, estem tots plegats decidits a treballar pel Masnou.