a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > ESQUERRA REPUBLICANA CONTINUA CREIXENT

ESQUERRA REPUBLICANA CONTINUA CREIXENT

Les eleccions espanyoles celebrades aquest 26 de juny han significat un nou avanç d’ERC al Masnou i al conjunt de Catalunya. Malgrat baixar la participació, al Masnou un 4%, ERC és la única força que puja, a banda del PP.

162 vots més i més d’un 2’5% de creixement respecte a les darreres eleccions al Congrés i al Senat. Tot i quedar primera força En Comú Podem, ERC guanya amb els dos primers candidats al Senat, especialment destaquen els 3.429 vots de Santi Vidal, un resultat espectacular.

La repetició d’aquestes eleccions ha comportat l’enfortiment del PP a Espanya i alhora la inviabilitat de qualsevol reforma de l’Estat espanyol. Només tirant endavant el procés cap a la independència podrem aconseguir els nostres objectius. ERC continua amb un creixement de suports progressiu, per això volem agrair a tots i totes els que heu confiat de nou amb el projecte polític d’Esquerra Republicana de Catalunya.