a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News

ESQUERRA REPUBLICANA ESCULL JAUME OLIVERAS COM A CANDIDAT A L’ALCALDIA DEL MASNOU

Aquest dissabte, 14 de juliol, al Mas Antic, ha tingut lloc l’assemblea d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou per tal d’escollir el candidat a l’alcaldia a l’Ajuntament del Masnou per a les properes eleccions municipals del 26 de maig de 2019. Una assemblea oberta de militants i simpatitzants ha escollit l’actual alcalde del Masnou, Jaume Oliveras i Maristany. Al mateix temps s’ha escollit la comissió electoral encarregada d’anar confeccionant la llista per a les properes eleccions municipals.

En el decurs d’aquest assemblea, i un cop escollit, el candidat ha expressat la voluntat de continuar amb la tasca de l’actual equip de govern d’ERC-AM-MES amb una majoria prou sòlida que permeti tirar endavant tots els projectes iniciats. En la seva intervenció ha fet un repàs de les polítiques dutes a terme fins ara, els projectes iniciats i alguns nous reptes per al proper mandat. Treballar per una major qualitat de vida dels veïns i veïnes del Masnou i la millora de l’espai públic són alguns dels eixos que ha prioritzat.