a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > actes  > JA TENIM LLISTA

JA TENIM LLISTA

Dissabte 23 de març vam presentar la llista completa dels homes i dones d’ERC-AM que formaran la candidatura per a les properes eleccions municipals del 26 de maig de 2019. Va ser un acte molt lluït, que agraïm a totes les persones que hi van col·laborar, a les que van assistir-hi com a públic i a les que van intervenir en l’acte, en Carles Mundó, així com a totes les persones que formen part de la llista que vàrem presentar.   

La configuració de la llista és tan diversa com ho és el mapa d’actuacions realitzades en aquest mandat 2015-2019que vàreu rebre en format imprès a casa. Formen part de la llista que encapçala l’alcalde, els regidors i regidores que l’han acompanyat durant aquest mandat (Sílvia, Ricard, Neus, Quim i Albert), persones que ja n’havien format part en candidatures anteriors (Oriol, Anna, Gemma, Teresa, Trini, Rosalia, Frederic i Maria Antònia), i d’altres que en són cares noves (Josep, Jan, Arnau, Hamza, Yulai, Sergio i Cristina). 

En qualsevol cas, des del primer a l’últim, amb el compromís de continuar treballant amb honestedat, responsabilitat, rigor i proximitat per a continuar la transformació del Masnou, amb el focus posat en les persones: en l’educació, en l’habitatge, en la salut comunitària. 

Amb aquest objectiu encarem les properes eleccions. Hem de fer més pel Masnou, n’hem de ser més pel Masnou.