a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > eleccions  > JAUME OLIVERAS ÉS ESCOLLIT DE NOU COM A CANDIDAT A L’ALCALDIA DEL MASNOU D’ERC-AM PEL 2023

JAUME OLIVERAS ÉS ESCOLLIT DE NOU COM A CANDIDAT A L’ALCALDIA DEL MASNOU D’ERC-AM PEL 2023

Divendres 22 de juliol, a l’Horta Malanit, es va celebrar l’assemblea d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou per a l’elecció de la persona candidata a l’alcaldia de l’Ajuntament del Masnou per a les eleccions municipals 2023, que seran el proper 28 de maig. Prop d’una vuitantena de militants i simpatitzants van escollir l’actual alcalde del Masnou, Jaume Oliveras i Maristany. La mateixa assemblea va escollir la comissió electoral encarregada d’anar confeccionant la llista per a les properes eleccions municipals.

El ja candidat, en el seu discurs, va posar l’èmfasi en la voluntat de seguir tirant endavant projectes estratègics pel Masnou i la necessitat de tenir la majoria necessària per poder-los impulsar des d’Esquerra.