a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > «LA LEGISLATURA DEL DRET A DECIDIR»

«LA LEGISLATURA DEL DRET A DECIDIR»

Divendres 15, i amb aquest suggerent títol, ERC-Acord pel Masnou va organitzar una presentació a la sala d’actes de la biblioteca municipal. La persona encarregada de desenvolupar la xerrada i d’explicar el full de ruta del camí del dret a decidir, va ser l’advocada i senadora Esther Capella, substituint a la diputada del Parlament de Catalunya, Gemma Calvet, que no va poder assistir per motius personals.
L’exposició de la senadora va ser realista i rigorosa, presentant les dificultats que comporta caminar cap a l’exercici del dret a decidir, tenint al davant una maquinària estatal, amb comportaments sovint poc , que farà mans i mànigues per evitar que la ciutadania de Catalunya pugui decidir lliurement el seu futur. 

Tot i amb això, és important que des de Catalunya intentem seguir tots els passos que la comunitat internacional considera necessaris per reconèixer un nou Estat, i fer-ho ràpid. La situació actual d’ofec econòmic i laminació competencial a la que ens sotmet el govern actual de l’estat espanyol, no és suportable gaire més enllà d’un o dos anys.  

La intervenció de l’Esther Capella va ser breu, el que va propiciar que les més de cinquanta persones assistents, poguessin iniciar un llarg torn de preguntes que van permetre aclarir alguns dubtes i conèixer més en profunditat la proposta d’ERC en relació a l’assoliment d’un nou Estat per a Catalunya.