a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Article  > La via pública com a prioritat al 2017

La via pública com a prioritat al 2017

Comencem l’any 2017 amb un munt de projectes i d’intervencions destinades a millor l’espai públic del Masnou. Algunes pendents de fa temps degut a la manca de manteniment (voreres i calçades) i altres destinades a millorar el nostre entorn i molt especialment encaminades a construir un municipi més accessible als vianants. Amb un cert retard, ara executarem el pla de voreres i calçades previst per l’any 2016. Hem aprovat projectes com la reordenació i millora del Parc de Can Malet, els horts urbans de damunt el Parc Vallmora i l’ampliació de dos correcans i la creació de tres de nous. No és un tema menor, la convivència amb animals domèstics i els problemes que genera en l’espai públic fa palesa la necessitat de donar alternatives que facilitin aquests espais i que no deteriorin l’espai públic. Per això, dins la campanya “El Masnou és casa teva” es va treballar des de diferents departaments, en especial des de la regidoria de seguretat ciutadana que va aixecar 78 actes sancionadores de l’Ordenança Municipal de Tinença d’Animals domèstics, amb l’objectiu de conscienciar de la necessitat de cuidar l’espai públic.

Però, sobretot voldria remarcar l’aprovació del projecte de reurbanització i pacificació del Dr. Agell, Cuba i un tram del carrer Pere Grau que comportarà una millora substancial, tant pel que fa a la seguretat com per la millora de l’espai públic en un àmbit tant central del municipi com aquest, on tenim la Casa de Cultura i l’oficina de turisme, i altres equipaments culturals privats com el cinema la Calàndria o la Gent del Masnou. I finalment també fem l’encàrrec de reurbanització i pacificació del carrer Roger de Flor que ha d’esdevenir una artèria principal en la pacificació i connectivitat del nostre municipi.

Ens hem proposat fer un Masnou més amable i més accessible als seus veïns i veïnes i que anem guanyant espais per als viannant.