a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > L’AUDIÈNCIA NACIONAL ENVIA UN REQUERIMENT A L’AJUNTAMENT

L’AUDIÈNCIA NACIONAL ENVIA UN REQUERIMENT A L’AJUNTAMENT

Després de les eleccions del passat 27 de setembre, el Parlament de Catalunya, va aprovar la declaració de sobirania que ha representat el tret de sortida de l’actual legislatura encaminada a assentar les bases de la desconnexió amb l’Estat espanyol i el que ha de ser la futura República Catalana.

Conseqüentment amb això el ple de l’ajuntament del Masnou va aprovar amb 13 vots a favor (ERC-AM-MES, CiU i CUP) el suport a la declaració de sobirania del Parlament de Catalunya. La resta de grups van votar en contra, excepte Ciutadans i ICV que es van negar a participar de la votació.

El Masnou s’ha afegit a la llista dels ajuntament demandats. El passat dimecres 30 de març vam rebre a l’ajuntament  el requeriment que se’m feia, com alcalde del Masnou, per part de l’Audiència Nacional, sobre la moció de suport a la declaració de sobirania aprovada pel Parlament de Catalunya.

Un requeriment absolutament ridícul. Pretendre per part de l’Audiència Nacional informació sobre el debat i la votació sobrepassa el ridícul. La informació de com es va desenvolupar el Ple és pública i accessible a tothom.  L’Audiència Nacional, absolutament  instrumentalitzada pel govern de l’Estat, torna a prendre el seu caràcter d’òrgan judicial excepcional amb una càrrega fortament política, esdevenint en aquest cas digna successora de l’antic Tribunal d’Orden Público (TOP). Per això la resposta de tots els ajuntaments afectats aquest divendres 1 d’abril a la plaça del Rei de Barcelona.

L’ajuntament del Masnou continuarà el seu compromís, perquè així ho reflexa la seva majoria, amb el procés cap a la República Catalana.