a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > MILLOREM LA NETEJA VIÀRIA I LA RECOLLIDA DE RESIDUS.

MILLOREM LA NETEJA VIÀRIA I LA RECOLLIDA DE RESIDUS.

Tot és a punt per tal que l’empresa adjudicatària del servei de recollida de residus i neteja viària comenci a prestar el servei a mitjans de febrer. Un dels compromisos electorals d’ERC -AM – MES va ser millorar la neteja del nostre espai públic, objectiu compartit pels nostres socis al govern, raó per la qual s’ha incorporat al Pla d’Actuació Municipal.

Des de l’inici d’aquest mandat hem fet un seguiment del contracte vigent per tal que l’empresa que venia prestant el servei millorés la seva eficiència i acomplís els compromisos fixats en el contracte. Tot i que som conscients que encara no s’ha notat prou, creiem que hi ha hagut una petita millora.

Amb el nou contracte, disposarem de maquinària nova molt més eficaç a l’hora de netejar els nostres carrers i més sostenible, ja que emetrà menys gasos contaminants a l’atmosfera i faran menys soroll. Aquesta maquinària, juntament amb altres millores com poden ser l’increment de la freqüència de recollida de l’orgànica o la recollida de les fraccions de paper, envasos i vidre amb contenidors del 1.100 litres directament per part de l’empresa concessionària, suposaran una millora important en el servei.

El seguiment dels compromisos de l’empresa adjudicatària per part de l’Ajuntament és imprescindible per garantir un servei òptim. Per facilitar aquesta tasca l’Ajuntament disposarà d’una plataforma informàtica que permetrà fer el seguiment dels itineraris de la maquinària entre altres.

L’objectiu d’aquest nou contracte és doble, per un costat millorar la neteja dels nostres espais públics i aconseguir d’aquesta manera millorar la qualitat de via dels nostres ciutadans.

El segon objectiu és millorar la recollida selectiva dels residus al Masnou per aconseguir així reduir les tones de residus que incinerem cada any i incrementar les tones de residus que són reciclats i que es tornen a aprofitar, reduint així l’explotació de les matèries primeres.

Per aconseguir aquests objectius és imprescindible millorar el servei, però també ho és, la col·laboració de tota la ciutadania, per aquesta raó, properament començarem una campanya de civisme per conscienciar al conjunt de la població de la necessitat de cuidar l’espai públic tan com si fos la nostra casa.