a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Erc  > Octubre

Octubre

Octubre de 2019. Dos anys després del Referèndum de l’1O i de l’aturada de país del dia 3. Dos esdeveniments de participació massiva, cívica, activa i transversal, també al Masnou. Una demostració immensa de voluntat democràtica, d’exercir el dret a vot, de resoldre un conflicte polític mitjançant les urnes. Dos anys també des de la proclamació de la República que no es va arribar a desplegar.

Però dos anys després també de la violència exercida pels cossos de seguretat de l’Estat espanyol en contra de la ciutadania pacífica, de l’aplicació del 155, i de la repressió que va seguir a continuació, amb presos i exiliats independentistes.

I dos anys després, a punt d’una nova tardor calenta i del que podria ser un nou punt d’inflexió, ens hi tornem a jugar molt, no podem errar. Més repressió, amb nous encausats que ajuden a construir el relat per part de tots els poders de l’Estat espanyol d’una falsa violència per part del moviment independentista, que justifiqui una posterior criminalització també dels partits. Amb noves eleccions generals a la vista, de nou amb el fantasma del 155, amb el lideratge de les forces de dreta (i extrema dreta) i l’aquiescència del PSOE (i del PSC), sota la disfressa de la llei de seguretat nacional. I a pocs dies de fer-se pública una sentència, que tot fa preveure que sigui amb dures condemnes per sedició.

2 anys després de l’octubre del 2017, el camí a seguir és el que ens va fer forts a principis d’octubre, no el que ens va afeblir amb la repressió. Donem-hi una gran resposta col·lectiva i avancem cap a la República!