a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > PERQUÈ LA CULTURA NO ÉS UN LUXE

PERQUÈ LA CULTURA NO ÉS UN LUXE

Desprès d’haver passat alguns dels esdeveniments culturals més importants de la nostra vila: Festa Major, Ple de Riure, Fascurt, primera programació de Ca n’Humet, és un bon moment per fer un petit balanç que no pot ser d’altra manera que positiu. 
L’actual govern municipal ha fet una aposta decidida per la cultura. Les activitats culturals han estat un èxit de participació i la reducció de despeses en la Festa Major i el Ple de Riure han generat un estalvi que ha permès tapar el dèficit econòmic de les escoles bressol i l’Escola de Música municipal, generat per la manca d’ingressos compromesos per part de la Generalitat.
Un altra bona notícia és que el projecte que s’ha elaborat des de l’ajuntament vinculat al patrimoni cultural ha estat un dels seleccionats pels ajuts europeus (Fons FEDER) i es rebran m.s de 300.000 € de la Unió Europea. Es tracta de la rehabilitació de la Casa de Cultura, la Mina Museu, el Parc del Llac i un itinerari cultural que ajudarà a revalorar el nostre patrimoni cultural. Un projecte que ha de servir per a la promoció econòmica i cultural del nostre municipi.
Tags: