a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > PLE CONSTITUCIÓ

PLE CONSTITUCIÓ

Voldria expressar el meu agraïment als 2.843 votants que ens heu fet confiança i que ha significat que ERC-AM-MES hagi estat la llista més votada en les darreres eleccions municipals.

Durant 4 anys els regidors d’ERC – AM hem treballat amb voluntat de servei, hem estat al costat dels nostres conciutadans, i amb el suport dels treballadors municipals, hem encarat els projectes amb rigor i exigència per la feina ben feta.

Encarem un nou mandat amb una candidatura molt més amplia i oberta, amb voluntat d’integrar perfils diversos amb idees comunes, que engloba persones qualificades i preparades per a governar, dones i homes d’esquerra vinculats fortament al municipi, republicans, independentistes, socialistes compromesos amb la soberania del nostre país. I un projecte al qual la gent del Masnou ens ha atorgat la seva confiança, i que es basa en els següents eixos:

  • La cohesió social amb un pla d’acció social que eviti l’exclusió de la població en situació de risc i mesures que facilitin l’accés de tothom als serveis pú
  • La promoció tant econòmica com a nivell turístic, amb el projecte Terra de Mar.
  • El manteniment i l’espai públic, amb mesures prioritàries com ajuts a la rehabilitació d’habitatges, un pla d’estalvi energètic o la finalització de grans projectes.
  • La cultura, com a motor del nostre municipi (programació de l’Espai Escènic Ca n’Humet, aposta pels creadors locals, suport a les festes populars …) culminant en la construcció d’un eix cívic i cultural.
  • La modernització, amb nous canals de comunicació i participació ciutadana, avançant cap a la finestreta única; posant de relleu el valor humà dels empleats públics, clau per a una millor gestió de l’acció
  • I, finalment, amb la participació activa en el procés de construcció de la República Catalana.

Uns eixos i uns reptes per als quals treballarem des d’un govern estable assolit amb CIU. I com a portaveu municipal d’ERC-AM-MES m’ofereixo a treballar amb la màxima col·laboració amb la resta de grups municipals per arribar a acords més amplis que permetin tirar endavant els projectes de municipi.

El meu agraïment a tots els qui ho han fet possible, ens farem dignes d’aquesta confiança, felicitacions al nou alcalde.

Share