a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > TORNA LA PROGRAMACIÓ A L’ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET

TORNA LA PROGRAMACIÓ A L’ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET

Des d’aquest mes de març fins l’estiu torna la programació a l’Espai Escènic Ca n’Humet. Música, teatre, dansa i d’altres espectacles escènics ompliran quasi tots els caps de setmana fins el mes de juliol.

La programació es va iniciar amb el VI Mostra de curts de Dones en motiu del 8 de març, dia de la Dona Treballadora. Teatre amateur fet al Masnou amb dues obres del GAT (Grup d’Aficionats del Teatre) del Masnou, dues obres del grup Rauxa i també l’escola de teatre de Gent del Masnou. Entitats locals com el Ple de Swing, Luz del Alba, Club de Patinatge o l’Escola Municipal de Música del Masnou també ompliran la programació. De nou tindrem una actuació vinculada al món del circ amb el Col·lectiu d’Artistes Residents al Masnou. El Teatre Familiar amb tres espectacles torna a tenir el seu protagonisme dins d’aquesta programació. També tindrem l’espectacle “Paradís” del grup Divinas, especialment per a la gent gran. Sabina Witt ens presentarà el seu nou disc i tindrem l’espectacle de dansa contemporània amb la Marta Carrasco, l’actuació d’Albert Pla i l’obra dirigida per Àlex Rigola “El policia de las ratas” de Roberto Bolaño. 

Una nova temporada que consolida l’Espai Escènic Ca n’Humet amb la programació estable de música, teatre i dansa al Masnou

Descarregueu-vos el Programa de l’Espai Escènic de Ca n’Humet