a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > TROBADA «UN ANY DE L’ACORD»

TROBADA «UN ANY DE L’ACORD»


El passat dissabte 6 d’octubre va tenir lloc la trobada «Un any de l’Acord a Can Malet». Esquerra-Acord pel Masnou es plantejava amb aquest acte continuar la línia participativa i oberta encetada en la trobada

Aquesta trobada, un cop més, va tenir un caire molt participatiu. A la primera part es va fer un repàs de la feina feta pel grup municipal i per les regidories que gestiona ERC – Acord pel Masnou, al capdavant de les quals hi ha la regidora Sílvia Folch i els regidors Quim Fàbregas i Jaume Oliveras i es va explicar la composició actual del govern municipal. Els participants en aquesta trobada van intervenir de manera activa amb la resposta a una enquesta on es valoraven i prioritzaven diferents temes que afecten el municipi, com la creació d’una àrea d’aparcament, la importància de diferents espais municipals, la priorització d’activitats culturals, etc. “Parlem del Masnou” que va tenir lloc el novembre de 2010, abans de les eleccions municipals, i on es van traçar les línies del programa i el rumb de la nostra candidatura.

Posteriorment, en un torn obert de d’intervencions, els assistents van poder formular preguntes als regidors sobre aspectes concrets del govern municipal i van poder posar de manifest també la seva opinió sobre problemàtiques que afecten els municipi o sobre la situació política general. 
Les intervencions es van centrar en l’estat dels comptes de l’ajuntament, en el suport a l’associacionisme veïnal, en el suport als professionals del municipi, en la problemàtica d’algun barri concret afectat d’ordenació urbanística, entre d’altres i s’hi van fer algunes reflexions per part de les persones participants que es poden tenir en compte en actuacions futures.
L’acte va cloure amb la intervenció del cap de llista d’ERC – Acord pel Masnou, Jaume Oliveras, que en el seu parlament va reflexionar tant sobre la situació de la política municipal al Masnou com sobre la que viu el país. 
El portaveu del grup municipal va contextualitzar la situació actual de l’ajuntament del Masnou: la greu crisi econòmica que afecta als ciutadans del nostre municipi, les dificultats econòmiques de l’ajuntament i el fet de tenir una oposició sense cap sentit de la responsabilitat.
També va remarcar alguns objectius d’aquest mandat: la modernització de l’ajuntament, el manteniment i l’increment de les polítiques socials i determinats serveis que ofereix el municipi, programacions d’activitats culturals estables i l’optimització i la millora dels equipaments municipals, la importància del patrimoni local especialment vinculat al projecte “Terra de Mar”, el servei d’ocupació i suport a l’emprenedoria; entre altres prioritats.
Finalment Oliveras va parlar del moment excepcional del país i va fer un breu repàs històric de com ha anat evolucionant la reivindicació d’independència en els darrers anys així com la necessitat d’enfortir una alternativa independentista i progressista com la que representa ERC i la voluntat de construir una majoria social basada en la voluntat dels ciutadans per construir un projecte en comú per assolir l’estat propi.
ERC – Acord pel Masnou té la voluntat de fer actes i trobades amb aquest tarannà obert i participatiu al llarg del mandat actual.