a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > UN NADAL PLE D’ACTIVITATS

UN NADAL PLE D’ACTIVITATS

El regidor Jaume Oliveras (ERC-AM) i la regidora Sílvia Folch (ERC-AM) fan un balanç positiu de les activitats de Nadal.

La programació de l’ajuntament, de les entitats i el paper dinamitzador dels equipaments han permès un conjunt d’actes que han omplert aquesta programació. Els Vienesos s’han tornat a omplir d’activitats: la coral Scandicus, la coral infantil de la UNESCO i les activitats de l’entitat Luz del Alba han omplert de vida aquest equipament municipal. El Nadalem infantil i juvenil a l’espai Ludoteca, a Ca n’Humet i a la plaça dels Països Catalans s’han omplert d’infants i de gent jove.
El Taller de Circ organitzat pel col·lectiu d’artistes residents al Masnou ha estat un èxit de participació finalitzant aquesta activitat al poliesportiu. Les activitats d’entitats com els Diables i els Tabalers també han omplert els nostres carrers. El concert de Nadal de la Coral Xabec i les actuacions a l’Espai Escènic Ca n’Humet amb el Conte de Nadal d’AJTEM, el Concert de Cap d’Any de la Jove Orquestra del Masnou i la culminació amb el Messies de Händel ens han fet gaudir d’una bona programació escènica. I, finalment, la Cavalcada de Reis ha estat un gran èxit de participació amb més carrosses que mai, ha estat la culminació d’aquestes festes.
Tot plegat gràcies a tota la gent que ho ha fet possible i ens ha omplert aquestes festes d’una intensa activitat.