a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum.

Working Hours

Monday > Friday: 5am > 5pm
Saturday: 9am > 1pm
Sunday: Closed
Latest News
ERC Acord pel Masnou > Sin categoría  > UN PAS ENDAVANT CAP EL 9 DE NOVEMBRE

UN PAS ENDAVANT CAP EL 9 DE NOVEMBRE

El resultat de les eleccions al Parlament europeu, entre altres efectes, manifesta la voluntat decidida d’avançar cap a la consulta del 9 de novembre. Catalunya a les passades eleccions europees es va situar deu punts per sota la participació al conjunt de l’estat, un 38%. Ara ens hem situat dos punts per sobre, el 47%. També la participació al Masnou ha estat molt pel damunt passant del 40% al 52%. La victòria de la candidatura que encapçalava Esquerra Republicana de Catalunya ha esdevingut la millor garantia per avançar cap al 9 de novembre. També al Masnou hem aconseguit la primera posició , amb un resultat històric.
L’altra conseqüència, en clau catalana, i també local, és la consolidació de dues grans opcions que aposten per la sobirania: una en el centre – dreta i l’altra a l’esquerra. O sigui CiU i ERC. L’encert de la coalició d’Esquerra Republicana de Catalunya amb Nova Esquerra Catalana i la plataforma independent Catalunya Sí ha servit per consolidar l’opció progressista a Catalunya. Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall, amb un Parlament europeu cada cop més complexa amb resultats preocupants com en el cas francès, de ben segur que faran una gran tasca a Europa. Ells, junt amb els altres eurodiputats de CiU i ICV, hauran de defensar la legitimitat de la consultat del 9 de novembre davant l’escenari europeu.
Més enllà de la satisfacció del resultat per l’alta participació i el resultat l’electoral d’Esquerra Republicana de Catalunya amb coalició amb Nova Esquerra Catalana i Catalunya Sí, ara ens toca seguir treballant per fer realitat que les urnes omplin els municipis de Catalunya el proper 9 de novembre.

Jaume Oliveras i Maristany
Portaveu Grup Municipal ERC-Acord pel Masnou
Text original: http://joliveras.wordpress.com/2014/06/01/un-pas-endavant-cap-al-9-de-novembre/